LUTEC Luchttechniek

Wie zijn wij?

LUTEC Luchttechniek levert totaaloplossingen voor de industriële klimaatbeheersing (HVAC). Met onze geavanceerde luchttechnische oplossingen zorgen wij voor een schoon- en gezond werkklimaat. Wij geven daarvoor het advies, leveren en monteren de oplossing en onderhouden die uiteraard ook. Dit doen we in uiteenlopende branches van de metaal- tot de voedingsmiddelenindustrie. Ons team bestaat uit vakmensen die elke dag voor een optimaal werkklimaat zorgen bij onze klanten. Daarom is onze slogan Air For Quality.

Door onze innovatieve oplossingen op het gebied van industriële klimaattechniek, hebben we een unieke positie op de markt verworven. Met het door onszelf ontwikkelde, uitgebreide assortiment oplossingen en producten leveren we een belangrijke bijdrage aan een geoptimaliseerde productiviteit.

Vervuilde lucht met dampen of stof of een onaangename temperatuur dan wel luchtvochtigheid heeft namelijk nadelige gevolgen voor personeel en machines. Een goede afzuig- en/of klimaatinstallatie is daarom van groot belang.

Vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal, bouwen onze eigen montageteams op locatie klimaatinstallaties door heel Nederland en België. Soms gaan we voor onze klanten ook verder de grens over. LUTEC Luchttechniek heeft een goede marktpositie. Hetenthousiaste LUTEC-team bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. De werksfeer is bij ons informeel en gezellig met korte communicatielijnen.

LUTEC Luchttechniek als leerbedrijf

Onze passie voor techniek willen we graag doorgeven aan studenten. Daarom zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde nieuwe talenten. Met onze ruim 25-jarige ervaring op het gebied van industriële klimaattechniek kunnen wij studenten veel praktijkervaring en kennis bieden. LUTEC Luchttechniek is door SBB erkend als leerbedrijf voor zowel de technische als de commerciële opleidingen. We zijn trots op deze erkenning en we kijken ernaar uit om ook de komende jaren veel studenten onze liefde voor techniek mee te geven. We hebben al veel enthousiaste studenten mogen begeleiden, op diverse afdelingen. Een aantal van hen zijn zelfs bij ons in dienst getreden.

Wat kan jij als student verwachten van LUTEC Luchttechniek?

Tijdens je stage maak je onderdeel uit van ons team en word je betrokken bij bedrijfsactiviteiten, zoals de vrijdagmiddagborrel en bedrijfsuitjes. LUTEC besteed veel aandacht aan de begeleiding en ontwikkeling van stagiaires. Immers, een frisse blik levert soms verrassende ideeën op.

Binnen LUTEC word je gekoppeld aan een vaste begeleider. Bij deze begeleider kun je altijd terecht. Hij of zij geeft uitleg over hoe wij werken en wat de verschillende werkzaamheden inhouden. Daarna gaan jullie samen aan de slag. Aan de hand van jouw interesses en motivatie worden jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden steeds verder uitgebreid.

Samen met jouw begeleider ben je ervoor verantwoordelijk dat de leerdoelen en opdrachten vanuit school behaald worden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jouw werkzaamheden ook passen bij de ambitie die je hebt. Per persoon wordt er daarom ook gekeken binnen welke afdeling en functie jij het beste tot je recht komt.

Met welke opleidingen kan je bij ons aan de slag?

Wil jij bij LUTEC Luchttechniek aan de slag? Met één van de volgende opleidingen kan dat:

Monteur mechatronica

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Eerste monteur mechatronica

BBL | 3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Technicus mechatronica systemen

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4
Technicus service en onderhoud werktuigbouwkunde

BBL | 1-4 jaar | Vooropleiding havo, vwo of mbo 3 diploma in de vakrichting

mbo 4
Constructiewerker

BBL | 2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis M

mbo 2
Allround Constructiewerker

BBL | 3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Plaatwerker

BBL | 1-2 jaar | Vooropleiding vmbo-basis

mbo 2
Allround Plaatwerker

BBL | 2-3 jaar | Vooropleiding vmbo-kader

mbo 3
Werkvoorbereider fabricage

BBL | 1.5 jaar | Vooropleiding mbo 3

mbo 4

Verschillende expertises in huis

Binnen LUTEC verzorgen wij het totaalplaatje voor de klant met eigen medewerkers. We hebben daarom verschillende expertises in huis. Je kan voor de mechanische kant zowel op kantoor, richting werkvoorbereider, of in het werkveld als monteur terecht. Ligt jouw interesse meer bij de elektra of bij service en onderhoud? Dan kun je bijvoorbeeld als werkvoorbereider, paneelbouwer of servicemonteur aan de slag. Ook hebben we mogelijkheden op onze marketingafdeling. Leuk om LUTEC te volgen op LinkedIn.

Contact

LUTEC Luchttechniek bv
Laan der Techniek 17
3903 AS  VEENENDAAL

Bezoek de website
Meer weten over onze opleidingen?
Ontdek het hier!

Bericht

Hoe kunnen we je helpen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MIS NIETS!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief